Paashaas en Torhoutbonnen op de wekelijkse markt

Patrick Demarest

25/03/2024
Actua

April is de Maand van de Markt. De marktkramers en het marktkramerscomité maken zich klaar voor een maand vol leuke acties. Wie koopt maakt kans op een van de 20 Torhoutbonnen ter waarde van 50 euro. De paashaas deelt op 27 maart en 3 april paaseitjes uit.

 (Foto april 2023)

In april komt niet enkel de lente volop bovenpiepen, het zonnetje brengt ook veel mensen naar de wekelijkse markt. Kom op woensdagen 3, 10, 17 en 24 april naar de woensdagmarkt en maak kans op een van de 20 waardebonnen van 50 euro, geschonken door het Torhoutse marktkramerscomité. Goed voor een prijzenpot van 1.000 euro. De trekking van de winnaars gebeurt op woensdag 24 april om 12.30 uur. De winnaars kunnen hun waardebon besteden bij de marktkramers.

Schepen voor Markten Joost Cuvelier: "Onze marktkramers bleven de hele winter trouw op post en zijn altijd blij om je te zien. Met deze fijne actie willen we iedereen aanmoedigen om in de paasvakantie of later in april te komen genieten van het veelzijdige aanbod op onze wekelijkse markt."

Hoe deelnemen?

Vraag je invulformulier aan de marktkramer bij wie je je aankopen doet. Vul het in en deponeer het in de boxen op de Markt, bij de trappen van het Vrijetijdshuis.

Paashaas op bezoek

De paashaas komt op 27 maart en 3 april vrolijk rondhuppelen tussen de kramen. Dat doet hij tussen 9.30 en 11.30 uur. Stadsdichter Marc Coulier kruipt in z'n pen en schrijft een gedicht over de Torhoutse woensdagmarkt.