11 juli met leeuwenknuffels

Het Lokaal Bestuur Torhout viert 11 juli met 1000 leeuwenknuffeltjes. Op elke wijk worden 100 knuffels verstopt en uitgezet, in het centrum zijn dat er 200. Vind je er eentje? Neem de knuffel mee en plaats hem achter je raam.

In de nacht van vrijdag op zaterdag verschenen een 1000-tal leeuwtjes in de straten van Torhout naar aanleiding van 11 juli. Wie een leeuwenknuffel vindt, mag er eentje meenemen. Op deze manier wil het lokaal bestuur de Vlaamse Feestdag op een alternatieve manier vieren.

De leeuwenknuffels zijn voorzien van een lanyard en werden zaterdagmorgen in alle vroegte verspreid over de verschillende wijken dankzij vrijwilligers.

We wilden de Vlaamse Feestdag niet onopgemerkt voorbij laten gaan, de mensen dichter bij elkaar brengen en het geheel coronaproof organiseren. Daarom kwamen we met dit idee op de proppen“, aldus schepen van cultuur Lieselotte Denolf.

Heb jij een leeuwenknuffel kunnen vangen? Plaats hem zichtbaar achter het raam van je woning, maak een foto en post hem op sociale media met #torhoutfeest. Misschien zie je jouw foto wel verschijnen in de communicatie van Lokaal Bestuur Torhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *