Category Archives: humor

Vervanger kunstwerk

Nu het kunstwerk op het rondpunt aan de Oostendestraat dreigt te verdwijnen, stellen wij voor dat dit kunstwerk van de Verloren Kost verhuist naar dat rondpunt. Het geeft je een kader waarbij je met open blik de omgeving kan bekijken. Naar gelang de positie waarin je je bevindt, zie je andere zaken. Hier betreft het een natuurpose van bomen. Bemerk ook het contrast van het groen met het subtiel aangebrachte bruinrood op de kader.

Read More »

Fier als een gieter

Tijdens de sociale avond van Kiwanis konden we ook deze Torhoutse ondernemer even onderscheppen in een onbewaakt moment. En nu de opening van carwash Bling-King voor de deur staat, lijkt ons fier als een gieter wel een gepaste uitdrukking…Maar vrouwelijk gezelschap stemt de mensheid uiteraard ook mild.

Read More »

Verschil…

Het ene jaar is het andere niet. Vorig jaar werd Land of Love aangekondigd door een stel frisse meiden (zie hierboven). Dit jaar kwam Land of Love op Batirun naar buiten in andere gedaantes. De keuze is wat ons betreft vlug gemaakt maar het festival zal (nog) beter zijn…

Read More »