Inner Motion zet de deur open op 24 en 25 september

In 2007 startte Gwenny Verhoye met Dansschool Inner Motion. Op 1 juli 2016 verhuisde ze de zaak naar een nieuw gebouw in de Oostendestraat. Een opening in een…afgesloten straat.

img_8962

Ondertussen is de Oostendestraat opnieuw geopend voor alle verkeer en startte begin september ook het nieuwe dansjaar in Inner Motion.

Drie pijlers

“Inner Motion steunt op drie pijlers”, zegt Gwenny (35): danslessen, groepslessen en Me-Time. Ik verduidelijk. Onder danslessen vallen disco, clip, fun dance 40+, préballet, ballet, balletuitdieping, modern showdance, kids mix, streetdance, supermini’s, mini’s, selectieteams, cheerleading en old school hip hop. Zumbalicious workout, Dance Power, BBB, Pilates, Inner Cardio en Inner Power vallen onder de noemer groepslessen en met Me-Time bedoelen we kinderyoga, open dans en combat yoga, dat is nieuw trouwens! Naast de seizoendanslessen worden ook nog korte lessenreeksen georganiseerd zoals salsa en fun dance 40+. We komen zowel bij de jeugd als bij de volwassenen uit in competitie en houden geregeld talentenjacht. Elk jaar staan er ook danskampen en workshops op het menu.”

Opendeur en Ladies Night

“Op 24 en 25 september is het opendeur in de Oostendestraat. Dan wordt extra onderstreept dat de straat opnieuw open is. Wie dat weekend bij mij een aankoop, hetzij een beurtenkaart of een abonnement,  doet, krijgt een gratis consumptie.”

“Op 5 november vindt de Ladies Night ‘Beatz & Fun’ plaats in de Mast. Van 18.30 tot 22.30 uur vinden dan workshops plaats voor dansers vanaf 14 jaar. Kinderen vanaf tien jaar kunnen ook deelnemen als ze begeleid worden door pa of ma. Het wordt een topavond met dans, groepsfitness en verwennerijtjes … Reserveer nu al jullie kaarten!”

IMG_8954.jpg
IMG_8955.jpg
IMG_8956.jpg
IMG_8957.jpg
IMG_8958.jpg
IMG_8960.jpg
IMG_8890.jpg
IMG_8891.jpg
IMG_8893.jpg
IMG_8894.jpg
IMG_8895.jpg
IMG_8896.jpg
(c) Apriotief bvba

Inner Motion
Oostendestraat 348B
Torhout
0478 56 06 57
gverhoye@gmail.com
www.innermotion.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *