50ste Motor–Eendrachtstreffen in Torhout op zondag 2 oktober

promo-50ste-eendrachtstreffen-2016-print-format

KAMCE Torhout, al 69 jaar actief in motortoerisme, organiseert op 2 oktober voor de 50ste keer haar Eendrachtstreffen: een zeer mooie, volledig bepijlde (ook GPS) toeristische rondrit van 150 km. De club combineert al jaren onafgebroken zowel motortoerisme als trialactiviteiten. Wijlen Remi Seynaeve, de vroegere toerismevoorzitter van de club, werd zelfs Belgisch kampioen toerisme bij de BMB. De huidige toerismevoorzitter Pierre De Sloovere en ook andere bestuursleden Marc De Jaeghere, Roger Neels, Chris Huyghe en Marleen Vanhee zijn allen Torhoutenaars. Clubvoorzitter Philippe Damiens verwacht, net zoals vorig jaar, zo’n 500 enthousiaste deelnemers aan de rondrit, waaronder heel wat leden van andere Torhoutse motortoeristenclubs. De rondrit komt in aanmerking voor de kampioenschappen van VMBB, BMB, PA West-Vlaanderen en de Open Beker van Vlaanderen.
Inschrijving:  de dag zelf in zaal “De Bosgalm”, Pastoriestraat in Torhout (wijk Don Bosco) van 8 tot 12 uur voor de rondrit en tot 15 uur zonder de rondrit. Info: 0475/81.98.71.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *