Best Pittig van start in Torhout

Best Pittig Torhout is een nieuwe vrouwenvereniging die van start ging in Torhout. Best Pittig is het jonge zusje van Markant en mikt op actieve vrouwen tussen 25 en 45 jaar!

img_9478

“Voor ons eerste werkjaar stelden we een gevarieerd en leuk programma samen, met minstens een activiteit per maand. We kozen er ook voor om dit ofwel op woensdag, donderdag of vrijdagavond te programmeren”, zeggen Lore Cortvriendt, Annelies Devriendt en Lieselot Vergauwe die het bestuur uitmaken van de nieuwe vereniging.

img_9475
“Best pittig staat garant voor me-time, een beetje tijd voor onszelf in ons zo hectische leven, tijd om samen met de vriendinnen onze creatieve, sportieve, culinaire of culturele grenzen te verleggen. Je komt in een groep jonge actieve vrouwen terecht die hun horizon willen verruimen zowel professioneel als persoonlijk.”

img_9476
“Een Best Pittiger is voor ons iemand die zich openstelt om zijn netwerk uit te breiden, ervaringen op te doen en vooral veel wil beleven in en om haar stad Torhout want wees gerust af en toe zullen we de grenzen van het Houtland ook oversteken!”

img_9483
“Lid worden van Best Pittig Torhout kan voor 43€. Op vertoon van je lidkaart betaal je altijd minder voor je deelname aan Best Pittig activiteiten maar ook voor activiteiten van Markant. In de bus krijg je het tweemaandelijkse ledenmagazine. Je krijgt een gepaste verzekering. Bovendien krijgen leden een uniek voordeel in Markante zaken zoals bij Instituut Hilde Declerck en Kaas à Carla.”

img_9482

Info Best Pittig: mailto:anneliesdevriendt@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *