JCI lanceert Machtig Krachtig via deathride op 25 september

Op zondag 25 september organiseert JCI Houtland van 14 tot 18 uur een deathride op de terreinen van Garage Vandeginste (Oostendestraat 159).  Voor 5 euro (deathride met gratis drankje) kan zowel jong als oud genieten van deze avontuurlijke en spannende attractie, uniek in Torhout.

machtig

“Dit jaar is ons jaarthema voor de ledenwerving: MACHTIG KRACHTIG. De titel van onze commissie  spreekt boekdelen waardoor we ook wilden uitpakken met een MACHTIG KRACHTIGE ACTIVITEIT… na wat brainstormen kwamen we uit bij een deathride! Ons droomidee was een deathride vanuit de kerktoren, maar wegens praktische redenen was dit niet haalbaar”, zeggen Nicolas De Baets en Tom Vanhoutte van JCI.
“Op zondag 25 september vindt de opening van de Oostendestraat plaats, we vonden dit dan ook de perfecte match voor onze machtig krachtige activiteit! Zo zijn we met JCI nog altijd een vereniging voor jong ondernemende mensen tussen 18 en 40j. We maken deel uit van een internationaal netwerk van jonge ambitieuze en ondernemende mensen. De Oostendestraat onderging een grote metamorfose, en ook voor de lokale economie zorgde de heropening voor een herademing. We zijn dan ook blij dat we onze activiteit kunnen koppelen aan deze belangrijke opening voor Torhout.”
“De doelstelling van ons evenement is eigenlijk tweeledig: Aan de ene kant als een (letterlijk) vliegende start van het nieuwe JCI werkjaar voor onze leden, aan de andere kant willen we jonge mensen de kans geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze vereniging. We willen echter ook de lijn doortrekken van heerlijk houtland waarbij we ook voor deze activiteit op het hele gezin willen focussen. Zowel jong als oud is daarom meer dan welkom om zich te wagen aan onze deathride!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *