Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Sint-Rembertlaan
  (20.09.2016 – 16 uur) Aanrijding tussen twee personenwagens (bestuurd door C.B., vrouw uit Jabbeke en S.D., vrouw uit Torhout). Enkel stoffelijke schade, geen gewonden.
Guido Gezellelaan (21/09/2016 – 08.25 uur)  Een 16-jarige jongen uit Oudenburg wordt uit het verkeer gehaald omdat hij een landbouwvoertuig bestuurt zonder geldig rijbewijs. Er wordt een proces-verbaal opgesteld.
Papebrugstraat ( 21/09/2016 – 14.15 uur) Onbekende begeeft zich naar de achterzijde van de woning. De dader forceert met een onbekend werktuig een houten raam. De onbekende betreedt en doorzoekt de volledige woning. Hierbij barricadeert de onbekende dader de voordeur en toegangsdeur aan de zijkant van de woning. De dader forceert een gesloten kast in de slaapkamer. De onbekende verlaat de woning opnieuw via het geforceerde raam en vlucht in ongekende richting. De buit is nog niet bekend.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *