Jeugdkampioenschappen skeeleren en uurrit

Katjarisu pakte op 23 september uit met hun jeugdkampioenschappen en uurrit. Bij de jeugd waren er veertig deelnemers, de uurrit lokte vijftien atleten.

alle-jeugdkampioenen

De 40 deelnemers aan de jeugdreeksen waren verdeeld in zes reeksen, er waren 22 meisjes en 18 jongens. Er deden ook drie niet-clubleden mee en iedere deelnemer kreeg naargelang zijn behaalde plaats een beker of trofee maar zelfs voor de laatste was er een medaille voorzien. Wie een eerste plaats behaalde, kreeg daarbij nog eens een skeeler in chocolade aangeboden, de anderen een zakje snoep.
Uurrit
Aan de start van de uurrit kwamen vijftien deelnemers waaronder clubleden Paul Dedeyne, Ivan Rabaut, Kjell en Stijn Deboysere, Kristof Smet, Sandra Vanneste, Luc Vancoillie en Martin Gouwy. Verder ook zeven niet clubleden. Winnaar werd Ludwig Notabele gevolgd door Yvan Callaert, beiden reden meer dan 62 rondjes of bijna 30 kilometer per uur. Het eerst clublid was Luc Vancouillie uit Roeselare bij de heren en Sandra Vanneste uit Veldegem bij de dames.

IMG_9534.jpg
IMG_9535.jpg
IMG_9536.jpg
IMG_9537.jpg
IMG_9538.jpg
Uurrit eerste en tweede plaats.jpg
DSC_0045.jpg
DSC_0079.jpg
DSC_0080.jpg
DSC_0098.jpg
DSC_0129.jpg
DSC_0130.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *