Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Tinnenburgstraat (06.11.2016 – 9.10 uur) A.B. (vrouw uit Oostkamp) wordt aangetroffen door ploeg Kouter al slapend in de berm onder de spoorwegbrug. Haar fiets ligt naast haar. Ze is dronken, wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel.
Kortemarkstraat (06.11.2016 – 19.15 uur)  K.H. (man uit Zuienkerke) draait bij het wegrijden van een tankstation te kort over en rijdt hierdoor een lantaarnpaal omver. De lantaarnpaal knakt af en komt terecht tegen de overkapping van het tankstation. Hierdoor worden de elektriciteitskabels uit huis nr. 169 losgetrokken en hangen gevaarlijk over de baan. Ook het huis zelf wordt beschadigd. Infrax komt ter plaatse voor herstel.
Vredelaan (09.11.2016 – 3.30-4 uur)  Alcoholcontrole – 7 voertuigen gecontroleerd, 7 ademtesten afgenomen, allen  safe.
Sint-Rembertlaan (09.11.2016 – 9.20 uur) Geparkeerde personenwagen werd aangereden door voertuig dat de vlucht nam.
Rijksweg (10.11.2016 – 1.25-2 uur) – Alcoholcontrole – 4 voertuigen gecontroleerd, 4 ademtesten afgenomen, allen safe. Een proces-verbaal waarschuwing verzekering en  een onmiddellijke inning gordeldracht.
Bakvoordestraat (10.11.2016 – 2.05 uur) Tijdens alcoholcontrole (zie hierboven) ziet ploeg Kouter hoe een personenwagen de controle wil ontwijken door een zijstraat (Bakvoordestraat) in te rijden. Ploeg kan de wagen onderscheppen. Bestuurder (B.D. uit Hooglede) is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Bakvoordestraat (10.11.2016 – 2.40 uur)  Tijdens patrouille ziet ploeg Kouter B.D. (man uit Hooglede – zie feit hierboven) opnieuw met zijn wagen rijden ondanks de inhouding van zijn rijbewijs voor 6 uur. Hij legt opnieuw een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt deze keer onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *