Els Bollaert nieuwe secretaris Rhetorika

Bij de Koninklijke Harmonie Rhetorika vervangt Els Bollaert Mieke Tyvaert als secretaris.

img_0965

Els met voorzitter Wim Verschelde.

Els Bollaert is 33 jaar, woont in Veldegem en speelt sinds 1998 saxofoon alto bij harmonie Rhetorika. “Als secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor  het bijhouden van de ledenadministratie en ben ik uiteraard verslaggeefster tijdens de bestuursvergaderingen”, zegt Els.

Bezige bij

“Naast muzikante en secretaris is Els ook nog de stuwende kracht achter het tijdschriftje ’t Muzikantje. “Sinds 2003 maak ik twee maandelijks het tijdschriftje ’t muzikantje dat verdeeld wordt onder de leden, sympathisanten en sponsors van de harmonie. Vorig jaar in juni werd ik eindverantwoordelijke voor ’t muzikantje, waarbij de jaarlijkse sponsorbezoeken ook tot mijn takenpakket behoren.”
“Tevens organiseerde ik vorig jaar voor de eerste maal de paaseitjesverkoop ten voordele van onze harmonie. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Graag bedank ik ook al mijn collega’s bestuursleden en leden van de harmonie voor het vertrouwen dat zij in mij stellen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *