Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Stationsstraat (16/11/2016 – 11.26 uur) Onbekende verloor olie langsheen de Stationsstraat, Beerstraat, Burg, Vestingsstraat, Gravenwinkelstraat en in de Oostendestraat. De brandweer werd ter plaatse gevraagd om het wegdek te reinigen.
Revinzestraat (16/11/2016 – 13.26 uur) J.A. (man, °1953) wordt aangetroffen langsheen de Revinzestraat waar hij van deur tot deur vraagt om geld. Hij wordt door een ploeg van de lokale politie Kouter meegenomen naar het bureel. Er wordt een proces-verbaal opgesteld en zijn goederen worden in beslag genomen.
Bruggestraat (16/11/2016 – 14.35 uur) – alcoholcontrole – 14 voertuigen worden gecontroleerd; 14 keer safe.
Noordlaan (16/11/2016 – 18.45 uur) S.V. (vrouw uit Hooglede) staat met haar voertuig stil in de file op de Noordlaan voor de verkeerslichten. Plots wordt ze achteraan aangereden door het voertuig van N.V.P. (man uit Zedelgem) die niet tijdig kan stoppen voor de file. S.V. raakt bij het ongeval licht gewond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *