Torhout zet drie teams in op de 1000 km van Kom op Tegen Kanker

img_3718

In 2016 was Torhout middagstad van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. In 2017 is dat niet het geval maar tijdens het hemelvaartweekend  zal de stad Torhout met drie teams aan de start staan. Ieder team moet 5000 euro verzamelen dat integraal naar Kom op tegen kanker gaat.

img_3842

Acties

img_7183

De eerste actie is het eetfestijn op 26 november in de feestzaal van Eureka!Go, het vroegere Houtlandinstituut in de Rijselstraat.
Er wordt beenham met groeten en frietjes geserveerd. Kinderen betalen 10 euro, volwassenen 17 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij leden van de werkgroep.
De deuren gaan open vanaf 18 uur.

img_7148

Verder staan nog een aantal andere acties op het programma:

  • op 2 januari wordt de Mast omgetoverd in indoorspeeltuin met springkastelen, spelmateriaal en een leuke bar voor de mama’s en de papa’s.

img_8562

  • Op 18 maart kan je deelnemen aan de Quiz for Cure in de feestzaal van het College
  • Bedrijven kunnen hun logo op de fietskledij laten zetten en giften voor ons team zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Onze teams steunen met een gift is ook mogelijk. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest van Kom op tegen kanker. Stortingen kunnen op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 van Kom op tegen kanker met vermelding van de code van ons team: “gift 170-075-543”

Voorstelling Torhouts team, werkgroep en initiatieven
De Torhoutse ploeg bestaat uit waarnemend burgemeester Kristof Audenaert, schepenen Lieselotte Denolf, Rita Dewulf, Joost Cuvelier en Hans Blomme, gemeenteraadslid Bertrand Vander Donckt, Laurie Bogaert en (ex-)personeelsleden van de stad en OCMW: Veerle Callebert, Sofie Senaeve, Hermen Six, Filip Rommelaere, Kristof Dewaele, Joris Cuylle, Willy Vandenbrande, Evy Bouckaert, Sylvie d’ Heygere, Mieke Degryse, Jan Vandenheede, Heidi Trio, Gwenny Beek, Christelle Demoor, Lies Bruynooghe, Claude Callewaert, Van Thomme Niek, Marijke Dedeyne, Karien Bardoel en Rudi Senesael. De mensen in het vet hebben ook de uitdaging aangenomen om minstens 125 km te fietsen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *