Dag van de Klant en …dus modeshow

Zaterdag 27 september wordt een topdag voor Unizo Torhout. Vergelijkbaar met Club Brugge-Anderlecht in het voetbal. Die bewuste zaterdag is het niet alleen Dag van de Klant en vindt de traditionele modeshow plaats maar Torhout is ook dagstad voor Dag van de Klant in West-Vlaanderen!

Er is geen enkele reden om op zaterdag 27 september thuis in jouw zetel te blijven zitten. De hele dag door kan je genieten van activiteiten: van ernstig tot speels, van de opening opening van de dag door minister-president Geert Bourgeois tot de parade van de gemeenteraadsleden op de catwalk.

Programma

 • 10 uur: officiële opening met rondgang naar deelnemende zaken van Dag van de Klant in aanwezigheid van minister-president Geert Bourgeois, Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder Unizo), Karl Verlinden (Unizo-voorzitter), de gemeenteraad en het Unizo-bestuur.
 • 10 – 12 uur: Gene Thomas op bezoek bij de winkeliers.
 • 10.30 – 12 en 16 – 17.30 uur: Word Model voor 1 Dag!
  In de etalages van alle winkels die deelnemen aan de modeshow, showt een levend model het aanbod. Wedstrijd in samenwerking met Fashion Move Models & Move.
 • 10 – 18 uur: Unizo feestdorp op de parking aan de achterkant van het stadhuis met een spectaculair circusprogramma met trampoline, jongleurs, steltlopers, grime en circusworkshop.
  Live-uitzending van MNM-radio met gastpresentator Brahim (In de binnenstad en bij de deelnemende handelaars). Mooie prijzen te winnen o.a. een blitse scooter.
 • 10.30 – 13 uur: een 15 meter lange proeftoog.
 • 13.30 – 15.30 uur: Grootse modeshow op een 40 meter lange catwalk aan de voorkant van het stadhuis met Isabelle A en Gene Thomas en 19 gemeenteraadsleden als mannequin, Donat Deriemaeker als presentator en 26 deelnemende winkels.
 • 16 uur: trekking MNM-winnaar (blitse scooter). Wedstrijdformulier te bekomen in alle deelnemende handelszaken Dag van de Klant. Nog om 16 uur trekt een dixieband met het Unizobestuur en de BV-mannequins naar de deelnemende handelaars.
 • 19 uur: afsluitende receptie in het stadhuis.

Gratis met de Lijn
Op zaterdag 27 september kan je gratis gebruik maken van de bus op het grondgebied Torhout en op de lijnen van en naar Torhout: Oostkamp, Zedelgem, Ichtegem, Koekelare, Kortemark.

Deelnemende winkeliers
Achilles Tailor (Roeselaarseweg 65), Actuel Boetiek (Markt 26), Antojo (Noordlaan 13), Bella Di (Bruggestraat 8), Bijouterie Hilde Declerck (Nieuwstraat 7), Bloemen Orchidee (Oostendestraat 143), Clair Obscur (Oostendestraat 20), Fragoli Fashion (Wijnendalestraat 90), Kappers Deswarte (Rijselstraat 28 B), Kinderboetiek Odille (Zuidstraat 25), Kleding Dekoninck (A. Deleustraat 44), Lana Exclusief (Oostendestraat 88A), Lederwaren Jean (Burg 61/4), Lingerie Tanja (Oostendestraat 40), Marie Britt (Zwanestraat 10), Modezaak Frans Stael (Zuidstraat 15), Optiek Meulemeester (Oostendestraat 85), Scalini (Burg 1), Shoe Kids (Burg 61), Steven Bruidskledij (Bruggestraat 161A), Stoffen Capriss (Oostendestraat 51), The Move (Vredelaan 69), Torrywood Kids & Wà-Men (Markt 20 en 31), Trio (Breidelstraat 11-15), Volslankboetiek Sodrie (Oostendestraat 27) en Younger by Actuel (Zwanestraat 14)

Politici op de catwalk
Norbert De Cuyper, Annick Vanderspurt, Servais Deroo, Eddy De Ketelaere, Rite Dewulf, Ellen Debrabander, Bertrand Vander Donckt, Jurgen Claus, Bart Naeyaert, Lieselotte Denolf, Ward Baert, Steve Becelaere, Kristof Audenaert, Danny Damman, Eva Maes, Jos Bruynooghe, Elke Carette, Elsie Desmet en Joost Cuvelier.

IMG_5073b

Op de foto rechtstand van links naar rechts: Hilde Declerck (ondervoorzitter), Jef Ceenaeme (voorzitter), Luc Vinckier (secretaris), Filip Ornelis, Mia Vanpoucke, Benoit Declercq, Servais Deroo (penningmeester), Nele Demeulenaere, Francine Pauwels en Filip Meulemeester. Gehurkt v.l.n.r.: Stefan Buylaert en Tanja Werbrouck. Tom Dekoninck ontbreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *