Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Zuidstraat (18/11/2016 – 8.03 uur) J.D. (man uit Torhout) rijdt met zijn voertuig langsheen de Rijselstraat in de richting van de Zuidstraat. Plots wijkt hij rechts van de rijbaan af en rijdt hij met de rechter voorhoek van zijn voertuig een geparkeerd voertuig aan. Hierdoor schuift het geparkeerde voertuig enkele meters vooruit. Na de aanrijding neemt J.D. de vlucht. Via getuigen kan hij toch worden opgespoord.
Burg (18/11/2016 – 10.49 uur) Bij controle blijkt het voertuig van P.N. (man uit Torhout) niet geldig verzekerd te zijn. De takeldienst komt ter plaatse voor takeling van het voertuig.
Vredelaan (19/11/2016 – 1.22 uur) D.D. (man uit Lichtervelde) rijdt met zijn voertuig langsheen de Kortemarkstraat richting Torhout centrum. Ter hoogte van de verkeerslichten wilt hij naar rechts de Vredelaan oprijden. Hij begint te slippen en komt met zijn voertuig in de voortuin van een woning terecht.
Noordlaan (19/11/2016 – 15.08 uur) Alcoholcontrole – Twee voertuigen worden gecontroleerd; twee keer ok.
Sparappelstraat (20/11/2016 – 3 uur) Alcoholcontrole – 5 voertuigen worden gecontroleerd; 5 x alles ok.
Rijksweg (20/11/2016 – 4.07 uur) C.V. (man uit Staden) legt bij controle een ademtest ‘p’ af. Zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Spinneschoolstraat (20/11/2016 – 4.32 uur) Nadat P.D. (man uit Bredene) en L.C. (man uit Bredene) de horecazaak verlaten worden ze achtervolgd door twee onbekende mannen met wie ze al een kleine discussie hadden in de horecazaak. De twee onbekende mannen gaan de confrontatie opnieuw aan en geven hierbij L.C. een slag op zijn linkeroog en P.D. een slag op zijn kin. De twee onbekende mannen verlaten de plaats. P.D. en L.C. verwittigen de lokale politie Kouter. Er komt een ziekenwagen ter plaatse voor verzorging.
Roeselaarseweg (20/11/2016 – 6.08 uur) Bij controle legt N.B. (vrouw uit Torhout) een ademtet ‘p’ af. Haar rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *