Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Roeselaarseweg
 ( 24.11.2016 – 15 uur)  Onbekende(n) hebben brieventas en GSM gestolen vanuit een personenwagen die geparkeerd stond op parking handelszaak.
Keibergstraat (25/11/2016 – 12.01uur) Twee onbekenden lopen via een braakliggend stuk grond richting de spoorwegbedding. Ze lopen de spoorwegbedding af en houden zich schuil in een tuin. Wanneer de twee personen worden opgemerkt, lopen ze opnieuw via het braakliggend stuk grond naar de Keibergstraat waar ze in hun voertuig stappen en vertrekken richting Veldegem.
Papebrugstraat (25/11/2016 – 16.59 uur) Onbekende chauffeur rijdt een geparkeerd voertuig aan langsheen de Papebrugstraat. Er zit een deuk in de linker wielkast en een kras boven het wiel.
Driekoningenstraat (25/11/2016 – 17.43 uur) Bij controle legt J.C.H (man uit Torhout) een rijbewijs voor van een ander persoon die geseind staat voor verlies. De foto werd van het rijbewijs verwijderd. J.C.H. kan zijn eigen rijbewijs niet voorleggen.
Markt ( 26/11/2016 – 4.37 uur)  M.T. (man uit Torhout) duwt in de horecazaak een gebroken bierglas in het achterhoofd van K.B. (man uit Kortemark). Hij raakt hierbij gewond. Hierdoor ontstaat er een vechtpartij tussen meerdere personen. Wanneer een ploeg van de lokale politie Kouter ter plaatse komt, verzetten M.T en K.T. (man uit Torhout) zich. Beiden worden bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cellen voor verdere afhandeling.
Zuidstraat (26/11/2016 – 11.28 uur) Bij het parkeren op de parking rijdt M.W. (vrouw uit Torhout) een geparkeerd voertuig aan. Beide voertuigen vertonen schade.
Keibergstraat (26/11/2016 – 12.45 uur) Onbekende begeeft zich naar de openbare parking waar de dader met een onbekend scherp voorwerp de volledige rechter flank en motorkap bekrast van een voertuig.
Oostendestraat (26/11/2016 – 15.58 uur) G.S. (vrouw uit Torhout) steekt met haar elektronische fiets de Oostendestraat over en wordt op de rijbaan aangereden door het voertuig van A.T. (man uit Torhout). Hierbij komt G.S. ten val. Ze wordt overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis ter verzorging.
Markt (26/11/2016 – 22.59 uur) A.D. (man uit Zedelgem) wil met zijn voertuig wegrijden. Bij het vertrekken rijdt hij tegen de betonnen trap van het voormalige stadhuis in Torhout. Na de aanrijding rijdt hij met zijn voertuig weg richting Bruggestraat. Omdat het linker wiel geblokkeerd zit door de aanrijding, geraakt hij niet verder dan 500m. A.D. moet zijn voertuig noodgedwongen achterlaten op een parkeerplaats langsheen de Bruggestraat. Hij keert terug naar de plaats van het ongeval en raapt er de grootste brokstukken op. Tijdens de vaststellingen komt A.D. terug naar de plaats waar hij zijn voertuig heeft achter gelaten. Takeldienst komt ter plaatse. Hij legt een ademtest positief af. Zijn voorlopig rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Roeselaarseweg (27/11/2016 – 5.10 uur) L.H. (man uit Oostende) loopt luid te roepen op het mestverwerkingsbedrijf langsheen de Roeselaarseweg. Wanneer de ploeg ter plaatse komt, komt L.H. net van een trap gelopen die loopt naar grote betonnen mestputten. Hij staat erg wankel op zijn benen, spreekt langzaam en heeft totaal geen besef meer van tijd en ruimte. Hij heeft rood doorlopen ogen, zijn kledij is gescheurd en volledig besmeurd met uitwerpselen. L.H. wordt bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *