Scholengroep Sint-Rembert bouwt ook in Zedelgem

spes-nostra6a

Om ook na zijn twintigste verjaardag modern en degelijk onderwijs te bieden, blijft scholengroep Sint-Rembert vernieuwen en groeien. Eén van de omvangrijke nieuwbouwprojecten in dat opzicht is het project ‘Spes Nostra Zedelgem’. Het omvat onder meer de aanpak van de inkom, het sanitair en de refter. Er komt ook een nieuwe studiezaal. De raad van bestuur van AGIOn keurde het project goed waardoor een concrete start nog dit schooljaar volgt.

spes-nostra8b

spes-nostra7b

Andere projecten
Naast de bouwwerken in het VTI die reeds van start gingen, kreeg scholengroep Sint-Rembert ook een goedkeuring voor de projecten ‘schoolrestaurant’ en ‘Marie Moke’ (Sint-Vincentius). Ook hier volgt nog dit schooljaar het startschot. Met het project ‘sportcomplex’ zit er dan nog maar één van de vijf grote bouwprojecten in de wachtzaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *