Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout

Oostendestraat (27.11.2016 – 18.50 uur) Ploeg Kouter controleert een bromfiets (bestuurd door 17-jarige jongen uit Kortemark) die niet ingeschreven en niet verzekerd blijkt. De bromfiets wordt getakeld.
Noordlaan (28.11.2016 – 1.10-1.35 uur) – Alcoholcontrole – 4 voertuigen gecontroleerd, 4 ademtesten afgenomen, allen safe.
Hillestraat (28.11.2016 – 7 uur) L.S. (man uit Torhout) rijdt met zijn vrachtwagen langs de Hillestraat en wijkt om ongekende reden uit naar rechts. Hierdoor komt de vrachtwagen in de gracht terecht waarbij er schade wordt toegebracht aan de gracht alsook aan een omheining. L.S. wordt niet gewond. De vrachtwagen wordt met een kraanwagen uit de gracht getakeld.
Markt (28/11/2016 – 9.45 uur) J.V.H. (man uit Torhout) haalt geld af aan de betaalautomaat en verlaat de bank. Buiten wordt hij aangesproken door een onbekende Franstalige vrouw. Zij vraagt hem om haar te helpen omdat de betaalautomaat niet meer werkt. J.V.H. haalt zijn bankkaart uit waarop de onbekende vrouw de kaart uit zijn handen neemt en deze in de automaat stopt. Het apparaat blokkeert en de man krijgt zijn bankkaart niet terug. De verdachte overtuigt het slachtoffer dat de kaart ingeslikt is en ze verlaten beiden de bank. Verderop merkt J.V.H. dat hij zijn portefeuille niet meer bij heeft en keert terug. Daar vond een voorbijganger de portefeuille op de grond en geeft deze terug aan J.V.H.. Er werd 60 EUR gestolen uit zijn portefeuille. De onbekende vrouw is verdwenen in ongekende richting.
Zwevezelestraat (28/11/2016 – 12.09 uur) Onbekende chauffeur rijdt tegen een geparkeerd voertuig op de parking. Er is schade, een deuk en wrijfsporen ter hoogte van het linker achterportier, aan het voertuig.
Ruddervoordestraat (28/11/2016 – 15.34 uur) Bij controle legt N.A. (man uit Oostende) een positieve speekseltest af. Hij kan op het ogenblik van de controle ook geen rijbewijs voorleggen aan de ploeg. Het voertuig blijkt ook niet gekeurd te zijn. N.A. wordt naar het bureel meegenomen voor verdere afhandeling. Het voertuig wordt getakeld.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *