Opendeurdagen Immo Ann Baert op 3 en 10 december

Zaterdag 3 december: Ruddervoordestraat 102 Torhout

Op zaterdag 3 december kan je het te koop gestelde huis in de Ruddervoordestraat 102 in Torhout bezoeken tussen 10 en 12 en 14 en 16 uur. Het betreft een op te knappen gezinswoning met weide (740 m²).

voorgevel-ruddervoordestraat-102-torhout

Dit op te frissen huis biedt mooie ruimtes op een ruim perceel grond rondom de woning. Dit laatste kan dienen als weide (zoals momenteel voor schapen met stal) of kan ingericht worden als tuin.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkom, slaapkamer, ruime living, keuken met bijkeuken en kelder, hobbyruimte, badkamer, inpandige garage met daarnaast een berging en extra garage volledig afgesloten en met een verharde oprit die plaats biedt om extra auto’s te parkeren.
Op de verdieping is er een slaapkamer op de voute, een nachthal, slaapkamer en zolder die ingericht kan worden voor minstens één bijkomende slaapkamer.
De vernieuwde ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en rolluiken, er is een  regenwaterput en verwarming op mazout (gekeurde tank).
Klein beschrijf mogelijk
Mits de nodige opknapwerken kan deze woning omgevormd worden tot de perfecte gezinswoning. Ben je op zoek naar een op te frissen gezinswoning! Kom dan kijken op zaterdag 3 december.

Zaterdag 10 december: Torhoutsesteenweg 455 Veldegem

voorgevel-torhoutsesteenweg-455-velgem

Op zaterdag 10 december is er opendeurdag in het huis Torhoutsesteenweg 455 Veldegem van 10 tot 12 uur. Het betreft een te renoveren woning , afbraakpand of  bouwgrond (1006m²).
Deze woning omvat momenteel een living, keuken met kelder, achterplaats en veranda, voutekamer, op de verdieping drie 3 slaapkamers.
Daarnaast zijn er verschillende bijgebouwen, terras en tuin met een totale oppervlakte van 1006m².
Het geheel is centraal gelegen tussen Torhout en Zedelgem (tegenover de Euroshop en naast restaurant/tea room Devaux).

Zaterdag 10 december: Bruggestraat 2 Torhout

voorgevel-bruggestraat-2-torhout

Opendeurdag op zaterdag 10 december van 14 tot 16 uur. Dit is een op te frissen handelspand met privéwoonst, hoekligging op de Burg en de Bruggestraat.
De handelszaak wordt momenteel uitgebaat als een succesvol, Egyptisch specialiteitenrestaurant maar biedt een waaier van mogelijkheden.
Indeling
G
elijkvloerse handelszaak met gelagzaal en keuken, ruime voorraadkelder, aparte inkom naar het privégedeelte.
Op het eerste verdiep:  hal, royale living met open zicht, aparte op te frissen keuken, bergruimte en apart toilet.
Op het tweede verdiep: nachthal, 3 mooie slaapkamers, aan te passen badkamer, bergkamer.
Zolder
Dit geheel wordt aangeboden aan een aantrekkelijke, commerciële (te bespreken) prijs.

 

One thought on “Opendeurdagen Immo Ann Baert op 3 en 10 december”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *