Vishandel Vanpraet nu ook op vrijdag in Torhout!

Goed nieuws voor de viseters onder ons! Vishandel Vanpraet, vaste waarde op de wekelijkse woensdagmarkt, staat nu op vrijdagnamiddag ook op de parking naast het zwembad. Geef toe een betere plaats voor een viskraam kan er niet zijn…

img_1308

“Mijn grootouders André Vanpraet en Hilda Roels zijn gestart met de onderneming in de jaren 1950”, zegt Pieter Vanpraet die samen met zijn vrouw Pascale Pintelon en ouders Johan Vanpraet en Annemie Beuselinck de zaak runt. “Zij gingen toen al naar Wallonië en Brussel om vis te verkopen. Op de dagen dat ze niet naar de markt gingen, deed mijn grootmoeder, die nog wekelijks helpt op de woensdagmarkt, leurhandel in Groot-Zedelgem en delen van Torhout.”
“Tot in 1990 hadden we een viswinkel in Aartrijke maar het was te veel om beiden te combineren en we hebben toen dus maar het meest haalbare gekozen.”

img_1310

Vijf jaar Torhout!
“Wij staan volgend jaar vijf jaar op de wekelijkse markt van Torhout en om nog een betere service aan Torhout te kunnen bieden kwam daar vanaf  vrijdag 9 december ook nog de standplaats op de parking naast het zwembad bij. Vanaf 14.30 uur kunnen klanten hier verse vis – we hebben toch wel 25 verschillende soorten in ons assortiment – en allerlei huisgemaakte visbereidingen kopen.”

img_1316
“Voor de feestdagen zetten we ons beste beentje voor en bieden we verschillende feestbereidingen aan zoals koude visschotels, visfondue en visgourmet, zeevruchtenschotels…Tot en met oudejaarsavond wordt het dus vol gas geven, daarna leggen we er twee weken de riem af.”

img_1317

 

4 thoughts on “Vishandel Vanpraet nu ook op vrijdag in Torhout!”

 1. Zou het nog mogelijk zijn een koude visschotel te bestellen voor maandag 1 januari aub?
  Kan U indien mogelijk de mogelijke visschotels voorstellen met prijs erbij aub?

 2. Ja ikzou ook willen op de hoogte zijn van de promoties van de week
  Ik kom elke week de woensdag naar de markt in Torhout om mijn vis bij jullie te kopen
  Heel lekkere verse vis
  Proficiat met uw zaak
  Groetjes

 3. We zullen op 28 dec. zeker een koude visschotel komen bestellen voor 2 personen en dit met alles er op en er aan en zeker met kreeft , en een voor en nagerecht. Jullie mogen creatief zijn en er iets moois en goed van maken. Kunnen jullie een voorstel doen ?en een eventuele geschatte prijs.
  Tel 0486691370

 4. Ik heb vandaag 2kg garnalen gekocht markt oostkamp , 20/12/2018 , heel goede garnalen , gemakkelijk te pellen , ik koop er regelmatig , 2 a 3 kg , ik weeg deze af thuis niet om te controleren , maar als ik ze gepeld heb , en ik eet daar geen enkele van op , om te weten wat mijn terra gewicht van de garnalen is .
  Vandaag stel ik vast dat ik maar 1,9 kg gekregen heb inplaats van 2 kg , niet moeilijk dat deze in afslag stonden , bij aankoop 2 kg vishandel vanpraet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *