Uitreiking cultuurprijzen en erfgoedprijs in cc op 16 december

Wie kennis wil maken met het rijke cultuurpatrimonium van stad Torhout moet op vrijdag 16 december beslist afzakken naar het cc de Brouckere in de Aartrijkestraat. Daar worden vanaf 20 uur in een wervelende show in regie van Luc Descheemaeker de winnaars bekend gemaakt.
Wat en wie?
Wij geven nog eens kort mee welke prijzen er worden uitgereikt en wie in aanmerking komt. (foto’s zijn willekeurig gekozen)

img_9895
Een socio-culturele vereniging: Black Cat, danspas Wijnendale, Driekart vzw, Kantclub De Spinne en Rembert Toneelkring.
Een verdienstelijk persoon op het vlak van het Torhoutse culturele leven, kortom een cultuurambassadeur: Benjamin Decloedt/St. Grandson, Luc Descheemaeker/O-sekoer, Bram Nolf, Cyriel Verstraete en Miet Warlop.

img_0905
LIfetime-award voor een vrijwilliger (cultuur als levenswerk): Roger Deceuninck, Norbert De Cuyper, Anne Mie Le Roy (postuum) en Jef Vangheluwe.

img_5362
Erfgoedprijs: de Andere Academie, huis Pieter Billiet Zuidstraat en Jef Vackier.
Nog tickets
Gratis tickets kunnen nog aangevraagd worden op vrijdag 16 december tussen 13.30 en 17.30 aan de balie van cc de Brouckere (050 22 11 50 of  ccdb@torhout.be). Wie geen ticket heeft, kan zich de avond zelf ook aanmelden bij het cc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *