Word de Torhoutse hobbykok 2017 en win 500 euro!

fotohobbykok

Meer dan ooit wil www.torhoutvandaag.be  actie genereren in Torhout. Daarom sloeg www.torhoutvandaag.be de handen in elkaar met JCI/Heerlijk Houtland en gaan we op zoek naar de Torhoutse hobbykok 2017.

Stuur uw recept in tegen 17 maart!

We gaan op zoek naar het beste vis- en vleesgerecht (hoofdgerecht) en het beste Torhout-menu. In principe kunnen er dus twee hobbykoks van het jaar zijn: een in de categorie vis en een in de categorie vlees. Winnaar van het Torhout-menu 2017 wordt hij of zij die het beste of creatiefste menu ontwikkelt: voor-, hoofd- en nagerecht.

img_6044

Word de Torhoutse hobbykok van 2017! Maak het beste Torhout-menu! Reglement

www.torhoutvandaag.be gaat op zoek naar de Torhoutse hobbykok en het Torhout-menu van het jaar.

Hoe werkt het?

  • We gaan op zoek naar het beste vis- en vleesgerecht (hoofdgerecht) en het beste Torhout-menu. In principe kunnen er dus twee hobbykoks van het jaar zijn: een in de categorie vis en een in de categorie vlees. Winnaar van het Torhout-menu 2017 wordt hij of zij die het beste of creatiefste menu ontwikkelt: voor-, hoofd- en nagerecht.img_6070
  • Recepten moeten binnen zijn tegen vrijdag 17 maart 2017
  • Recepten doorsturen naar patrickdemarest@scarlet.be en naar info@torhoutvandaag.be
  • De jury weerhoudt van elke categorie drie recepten. De jury bestaat onder andere uit partners van www.torhoutvandaag.be. Deze site stelt de juryleden en hun zaak vooraf ook afzonderlijk voor.
  • In maart-april 2017 moeten de laureaten (eerste drie) hun recept ook maken bij hen thuis. www.torhoutvandaag.be maakt daarvan een uitvoerige reportage.
  • Begin mei 2017 worden de laureaten hobbykok van het jaar per categorie bekend gemaakt op www.torhoutvandaag.be. Op 1 mei gebeurt dat met de laureaten vleesgerecht via www.torhoutvandaag.be. Tot 15 mei kan gestemd worden om de prijs van het publiek hobbykok vlees toe te kennen! (wordt bekend gemaakt op 18 mei via de site) Op 15 mei worden de laureaten visgerecht bekend gemaakt via de website. Van 15 tot 30 mei kan worden gestemd door het publiek voor de prijs van het publiek hobbykok vis. (wordt bekend gemaakt op 2 juni via site)
  • Op 1 juni worden de drie geselecteerde Torhout-menu’s gepubliceerd op www.torhoutvandaag.be. (ondertussen maakten zij al hun menu voor de vakjury). Van 1 tot 15 juni kan worden gestemd via die site door het publiek. Prijs van het publiek Torhoutmenu 2017 wordt bekend gemaakt op torhoutvandaag op 16 juni. De vakjury bepaalt wie winnaar wordt Torhoutmenu 2017!img_5492
  • Op vrijdagavond 16 juni of zaterdagavond 17 juni 2017 worden de prijzen van het publiek uitgereikt en de winnaars bekend gemaakt Hobbykok vlees en vis en Torhoutmenu 2017 in de locatie van Heerlijk Houtland. (Fraeystraat)
  • Dus: er worden drie gekende winnaars (publiek) en drie nog onbekende winnaars in de prijzen gezet!
  • Deelname: gratis. Iedere niet-professionele kok die in Torhout woont, mag deelnemen. (Lesgevers aan scholen worden uiteraard als professioneel beschouwd) Benodigdheden om gerechten te maken moeten de laureaten zelf bekostigen uiteraard.
 • Prijzenpot
 • De laureaten ontvangen 50 euro cash, 3 Torhoutbonnen voor een totale waarde van 60 euro, restaurantbonnen t.w.v. 50 euro en naturaprijzen. Alles in totaal goed voor 200 euro.

Prijs van het publiek: Torhoutbonnen, restaurantbonnen en naturaprijzen

 • De drie winnaars ontvangen elk 100 euro cash, 100 euro (Torhoutse) restaurantbonnen, 100 euro Torhoutbonnen en naturaprijzen uit het kookmilieu. Goed voor een waarde van 500 euro.

sponsorshobbyklein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *