Kerstfeest ‘De Klapdeur’

img_1967

Welzijnsschakel ‘De Klapdeur’ die onverdroten strijdt tegen armoede, organiseerde op 20 december haar kerstfeest voor zij die het minder breed hebben, in de Turfhauwe. De groep vrijwilligers die in stond voor de organisatie werd voor de gelegenheid versterkt met Rita Dewulf, Christa Vereecke en Wilfried Pollet die het Sociaal Fonds van de Burgemeester vertegenwoordigden.

2 thoughts on “Kerstfeest ‘De Klapdeur’”

  1. Dank je wel Patrick voor de foto en de commentaar; ook Christa Vereecke (werkzaam in Tordale) vertegenwoordige met schepen Rita Dewulf het sociaal fonds en beiden hebben meegeholpen in de Turfhauwe; de voorzitter van het sociaal fonds zijnde Wilfried Pollet was voor de foto aanwezig . We waren als ik goed geteld heb in totaal met 51. Tot de volgende!

  2. Dank je wel Chris, ik apprecieer je juiste reactie. Niet voor mezelf maar vooral voor de vele warmhartige, vrijwillige medewerkers van dit schone project . Die mensen van de Klapdeur hebben een grote steen bijgedragen en verdienen de pluim .
    Patrick, Torhout Vandaag neutraal houden zou ik verder schoon vinden. Want niet alleen mensen die dagelijks, bij ieder evenement op een foto staan houden een organisatie recht.
    Mijn nieuwjaarsboodschap voor Torhout vandaag :
    Zet je wat meer mensen achter de schermen in de kijker dan krijgt je er warmte voor terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *