Torhout pakt uit met de brochure ‘Woensdag marktdag’

Stad Torhout zet in samenwerking met de verschillende marktkramers in op een serieuze ondersteuning van de woensdagmarkt. Zo werd het marktkramerscomité een feitelijke vereniging en presenteerden het comité en de stad op woensdag 21 december de nieuwe brochure ‘Woensdag marktdag- Wie staat waar?’
img_1972

“We willen de markt nog sterker, aantrekkelijker en interessanter maken”, zegt schepen Hans Blomme. “Daarom plannen we op regelmatige basis kleine evenementjes op de woensdagmarkt én zetten in op een beter en verder bereik.”
“Met de brochure “Woensdag marktdag – Wie staat waar” willen we het brede aanbod tonen, contactgegevens publiceren en duidelijk maken dat “onze’ markt een interessante markt is en blijft. De brochure werd in samenspraak met de marktkramers opgesteld en is te verkrijgen bij de stadsdiensten (Vrijetijdshuis en stadskantoor), de marktkramers en verdeelpunten in stad en regio. Nieuwe inwoners van de stad krijgen de brochure mee bij hun inschrijving.”

Geniet hier van een uitgebreide impressie van een zomerse woensdagmarkt:

Markt84.jpg
Markt85.jpg
Markt86.jpg
Markt87.jpg
Markt88.jpg
Markt89.jpg
Markt01.jpg
Markt02.jpg
Markt03.jpg
Markt04.jpg
Markt05.jpg
Markt06.jpg

(c) Apriotief bvba

One thought on “Torhout pakt uit met de brochure ‘Woensdag marktdag’”

  1. Wij hebben ongeveer een maand geleden bij een beenhouwer op de markt rode lookworst errond en droge worsten gekocht, intussen al twee keer terug geweest, maar hij stond er niet meer, kan je ons helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *