Torhout KM gaat verder met hoofdtrainer Allan Deschodt

Torhout 1992 KM gaat verder met hoofdtrainer Allan Deschodt. Bij monde van voorzitter Dick D’Hoore en ondervoorzitter Nico Vermeersch laat de club weten dat het met Allan, die een UEFA A-diploma bezit, een lange termijnvisie wenst uit te werken wat het sportieve beleid betreft en hoopt hiermee ook de stabiliteit en continuïteit binnen de club te verzekeren.

img_9237

Niet alleen de goeie resultaten maar ook de uitstekende samenwerking met supportersclubs en jeugdwerking liggen aan de basis van die beslissing. Allan die sinds 22 oktober 2015 hoofdtrainer is van de club was als speler actief bij onder andere SV Diksmuide, VV Coxyde en Sassport Boezinge.
Later werd hij speler en trainer bij KFC Langemark waarmee hij één eindronde en één promotie naar eerste provinciale mocht vieren. Met KSV Diksmuide eindige hij drie seizoenen in de linkerkolom van bevordering. Daarna trok hij naar KVK Ieper met een tweede plaats als eindresultaat, in de eindronde voor promotie naar derde klasse werd Ieper uitgeschakeld met strafschoppen door Leopoldsburg. Toen Ieper en Poperinge besloten om te fuseren tot KVK Westhoek mocht Alan aanblijven als trainer. Opnieuw werd een tweede plaats behaald maar ook nu werd de club in de eindronde uitgeschakeld, dit keer door Sint-Eloois-Winkel Sport. Het seizoen daarna verliep de voorbereiding perfect en werd Westhoek pas in de vierde ronde van de beker gewipt, een slechte seizoensstart met 0 op 9 kostte hem uiteindelijk zijn ontslag.
Na een sabbatjaar haalde hij vorig seizoen Torhout KM uit een diep dal en hield hij de club in Derde Klasse. In het tussenseizoen kreeg hij inspraak in de transfers en leidde hij het team naar een voorlopige vijfde plaats. Allan werd voorheen ook al drie keer tot trainer van het jaar verkozen op het Gala van de beste speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *