Dylan Olievier twee jaar langer bij Torhout KM

img_7631

Torhout KM kwam tot een nieuwe overeenkomst met de 24-jarige doelman Dylan Olievier (16/07/1992) om zich twee jaar langer aan KMT te binden. De jonge doelman die ook gegeerd werd door heel wat andere ploegen, speelde voorheen al vijf seizoenen voor KSCT Menen. In zijn eerste seizoen bij de grensclub werd via de (Interprovinciale) eindronde de promotie afgedwongen naar Bevordering en vorig seizoen konden ze dit nog eens overdoen waardoor ze reeksgenoot zijn geworden. Hij werd er ook meerdere seizoenen tot “Gouden Schoen” van de club uitgeroepen.
Dit jaar kon hij bij KM al negen keer op zestien de nul houden, hij werd dan ook al terecht vier keer tot “Man Van De Match” verkozen. De Wevelgemnaar, die in Geluwe woont, speelde voorheen ook twee seizoenen bij de beloften van KV Kortrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *