Darren Steur twee jaar langer bij Torhout KM

darrensteur

Torhout KM heeft de bedoeling om ook volgend seizoen verder in te zetten op de jeugd en kwam tot een nieuwe overeenkomst met de 20-jarige Darren Steur (10/03/1996). De jonge Torhoutenaar die overkwam van de beloften van  KSV Roeselare (Proximus League) , waar hij ook de jeugdrangen doorliep, blijft ook de volgende twee seizoenen op De Velodroom actief. De polyvalente verdediger/middenvelder mocht bij KSVR enkele keren (vooral vriendschappelijk) opdraven bij de A-kern onder trainer Franky Van der Elst maar koos in het tussenseizoen toch voor Torhout KM waar hij zich blijkbaar goed voelt en nu verder wil ontwikkelen.
Darren die in het begin van het seizoen twee keer tot “Man van de match” werd verkozen blesseerde zich eind november op Westhoek maar hoopt na de jaarwisseling zo snel mogelijk terug op het veld te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *