Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Zwevezelestraat (9/02/2017 – 12 uur) Onbekende bestuurder rijdt op de parking van het warenhuis tegen een ander geparkeerd voertuig. Na de aanrijding zet de bestuurder de weg gewoon verder zonder gegevens na te laten.
 R34 (9/02/2017 – 18.29 uur) L.D. (man, °1952 uit Oostende) rijdt met zijn voertuig zwalpend over de rijbaan. Wanneer een ploeg van de lokale politie Kouter hem tracht uit het verkeer te halen, weigert hij te stoppen en rijdt hij door. L.D. rijdt de E403 richting Brugge op. Hier wordt hij tot stilstand gebracht, samen met het verkeer op de E403 richting Brugge. L.D. wordt bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel. Zijn voertuig wordt van de autosnelweg verwijderd. Na afloop legt hij een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *