Win uw Valentijns duo lichaamsmassage op 14 februari bij Body Relax!

Body Relax in de Aardenhuttestraat 34 in Torhout is een wellnessinstituut waar naast het comfort van de klanten, gemoedelijkheid, een huiselijke sfeer en betaalbaarheid centraal staan. Op Valentijn bestaat het instituut vijf jaar!

bodyrelaxvalentijn

(Foto bjornvanryckeghem)

Nathalie Vandorpe en Erwin Leenknegt bouwden hun huis zelf om tot een zalige welnessruimte: sauna, jacuzzi en relaxgedeelte bevinden zich in een aanbouw, voor hand- en voetzorg en massage moet men in het huis zelf zijn. “Wij bieden alles aan wat wellness te bieden heeft maar ik leg vooral de nadruk op een huiselijke en ontspannende sfeer en betaalbare prijzen”, zegt Nathalie.

Massages, lichaamszorg en privé wellness
Bij Body Relax kan je terecht voor alle massages, gelaatsverzorging, pedicure, manicure en epilaties. Er is een infrarood Dome-tunnel, een elektrische massagestoel en een full spectrum infrarood cabine. De privé wellness omvat het gebruik van een buitenjacuzzi, een Finse sauna, een elektrische massagezetel en de sfeervolle ontspanningsruimte binnen en buiten

bodyrelaxIMG_9586

Valentijnactie van 10 tot 15 februari!
“In vijf jaar tijd groeide ons aanbod, ons klantenbestand en bleven we uitbreiden”, zegt Nathalie. “Bij dat alles komt de klant altijd op de eerste plaats! Dus om die vijf jaar extra in de verf te zetten, pakken we nu uit met een speciaal Valentijn arrangement. Voor een duo rugmassage van dertig minuten betaal je samen 40 euro, voor een duo lichaamsmassage die een uur in beslag neemt, betaal je 70 euro voor twee personen. Bovendien krijgt iedereen bubbels of iets anders, een hapje en een geschenkje. De actie loopt nog tot 14 februari 21 uur! Boeken kan via 050 21 52 50.

bodyrelaxIMG_9599

Win een duo lichaamsmassage op 14 februari!

duomassage

Via www.torhoutvandaag.be kan je een duo lichaamsmassage winnen op dinsdag 14 februari van 18.30 tot 19.30 uur. Stuur een e-mail naar info@torhoutvandaag.be met als onderwerp duo lichaamsmassage en je contactgegevens in de body van de mail. Deelnemen kan tot maandagmiddag 12 uur. De winnaar wordt om 13 uur bekend gemaakt via www.torhoutvandaag.be en facebook torhoutvandaag. En er is een troostprijs: een waardebon van 20 euro korting voor een brunchbuffet in de Chantilly.

Body Relax
Aardenhuttenstraat 34
8820 Torhout
050 21 52 50

 

8 thoughts on “Win uw Valentijns duo lichaamsmassage op 14 februari bij Body Relax!”

  1. Hey
    Dat zou ik graag willen mee maken ik ben maandag de 13 februari jarig ben dan 58 jaar en dat zou tof zijn zou deugd doen ook .
    Groetjes Betty xx

  2. Wij werken hart ik en mijn vriend wij heben nooit tijd voor ons 2 zal luik zijn te winnen mooie kado voor mijn man

  3. Ik zou hier wel duizenden reden kunnen schrijven waarom ik dit graag zou winnen,maar dat doe ik niet😊…maar zou er zooooooooooooveel van genieten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *