Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Hofstraat (10/02/2017 – 16.19 uur) – Een 16-jarige jongen uit Lichtervelde gaat samen met een groepje jongeren binnen in de supermarkt. Allen steken ze snoep in hun jas. Eén iemand uit de groep biedt zich aan de kassa aan met iets kleins, de rest passeert de kassa zonder het snoep aan te bieden. De 16-jarige jongen wordt betrapt en een ploeg van de lokale politie Kouter wordt gevraagd. Er wordt een PV opgemaakt.
Kruiskensstraat (10/02/2017 – 16.40 uur)  E.V. (vrouw, °1994 uit Torhout) rijdt met haar voertuig langsheen de Kruiskensstraat. Ze ziet in de tegenovergestelde richting een ander voertuig afkomen aan hoge snelheid. E.V. stopt aan de kant van de weg om het ander voertuig te laten passeren. Bij het schranken rijdt de onbekende bestuurder tegen het voertuig van E.V., met schade tot gevolg. Beiden stappen uit waarop de onbekende zegt dat het de fout van E.V. is en opnieuw vertrekt.
Stationsstraat (10/02/2017 – 21.02 uur) Bij controle legt S.D. (man, °1981 uit Torhout) een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Ganzevijverstraat (11/02/2017 – 2.07 uur) B.D. (man, °1985 uit Torhout) zorgt voor overlast in het appartementsgebouw. Hij is onder invloed van drank en verdovende middelen. In de gemeenschappelijke gang krijgt P.V. (man, uit Torhout) zonder enige aanleiding enkele slagen van B.D. Hij raakt hierbij gewond en zal op eigen houtje naar het ziekenhuis gaan. B.D. wordt bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel.
Kortemarkstraat (11/02/2017 – 12.48 uur) Een 16-jarige jongen uit Brugge begeeft zich in de supermarkt naar de afdeling van de multimedia. Door middel van een schaar opent hij de verpakking en neemt hij de producten mee. Hij begeeft zich naar de kassa en biedt de multimedia niet aan ter betaling. Voorbij de kassa’s wordt de jongen staande gehouden door het personeel. Een ploeg van de lokale politie Kouter komt de afhandeling doen. Er wordt een PV opgesteld.
Rijksweg (12/02/2017 – 1.12 uur) Onbekende dader begeeft zich naar de achterzijde van de woning door over de omheining te klimmen. De dader praamt met een breed voorwerp de achterdeur open en verschaft zich zo toegang tot de woning. De volledige benedenverdieping en de kelder worden doorzocht. Enkel een airsoftwapen en lader worden ontvreemd. De dader verlaat nadien de plaats in ongekende richting.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *