Bella Vista: La Vita è Bella!

Bella Vista biedt een antwoord voor iedereen die zich afvraagt hoe je met Valentijn je hartendief eens goed in de watten legt. Neem je liefste mee naar het Wellness resort van Marnik Vanlerberghe en Viviane Verschaeve en laat je onderdompelen in een oase van rust.

_MG_5980 (Custom)

Langs een rustig, landelijk gelegen route tussen Kortemark Hooglede zie je de indrukwekkende B&B verschijnen vanuit het groene landschap. Dit moderne wellness complex, tussen de akkers en de velden, was ooit de garage van Marnik Vanlerberghe.
Toen hij zijn vergunning niet kon vernieuwen, besloten hij en zijn vrouw Viviane Verschaeve, na een inspirerende reis doorheen Italie, zich in de terracotta verkoop te verdiepen.
Maar de flexibiliteit van het koppel en hun drang naar avontuur zorgde uiteindelijk voor de transformatie van de garage naar een prachtig wellness resort waar iedereen eventjes herboren wordt.

_MG_5927 (Custom)

Het rustgevend oord bestaat sinds 2009 en kan met zijn twee kamers overnachting bieden aan twee koppels. Het overnachten moet wel in combinatie gebeuren met een ruim assortiment van verschillende wellness behandelingen.
Marnik Vanlerberghe kan als de beste koken en doet dit op aanvraag dan ook met veel liefde. De man heeft nog andere verborgen talenten, zo kunnen er ook workshops sauna opgietingen gevolgd worden. Ideaal voor wie daarna zelf in zijn sauna thuis aan de slag wil.

_MG_6151 (Custom)

Naast privé sauna, massages, buiten zwembad,… en nog veel meer (bekijk de website!: http://bellavista.be/) heeft het koppel ook aandacht voor de allerkleinste. Dit project staat nog in zijn kinderschoentjes maar wint snel aan populariteit. Na een intake gesprek over de bevalling van de trotse moeder is er een mogelijkheid tot babymassage. Voor kersverse ouders is dit het ideale moment om tot rust te komen in de sauna terwijl hun baby wordt gemasseerd. Dit kan een deugddoende rust betekenen voor (huil)baby’s en gespannen ouders.

_MG_5607 (Custom)

Met Valentijn in aantocht wordt er ook aan de tortelduifjes gedacht. Ideaal om een Valentijndsarrangement te boeken in combinatie met de sfeervolle B&B.
Voor 325 euro voor twee personen kun je 2u vertoeven in de privé sauna met verschillende wellness mogelijkheden. Krijg je een fullbody massage met een flesje cava en bordje tapas! Deze optie kan tot eind februari en ook online gereserveerd worden!
Rep je naar de website: http://bellavista.be/ en bekijk de verschillende arrangementen.

_MG_6083 (Custom).jpg
_MG_6106 (Custom).jpg
_MG_6117 (Custom).jpg
_MG_6128 (Custom).jpg
_MG_6151 (Custom).jpg
_MG_6158 (Custom).jpg
_MG_5607 (Custom).jpg
_MG_5659 (Custom).jpg
_MG_5681 (Custom).jpg
_MG_5927 (Custom).jpg
_MG_5935 (Custom).jpg
_MG_5953 (Custom).jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *