Cruise op het web naar nieuwe website Cruisemarkt!

Cruisemarkt heeft een nieuwe website en een heleboel mooie cruiseaanbiedingen!  Nadia Meersman gidst je door de verschillende aanbiedingen heen en weet de juiste persoon op het juiste schip te zetten. Een luisterend oor en jarenlange ervaring helpen haar daarbij.

Schermafdruk 2017-02-15 09.53.51 Schermafdruk 2017-02-15 09.54.24

Surf snel naar http://www.cruisemarkt.be/ en geniet van zwoele kortingen.
Zo krijg je nu op de Meraviglia schepen vanaf juni een gratis Cirque Du Soleil show. Deze actie is nog twee weken boekbaar! Het leven is geen ponykamp maar wel een circusshow!
En dat merkt Nadia ook: ‘Bij het regelen van een cruisevakantie komt een hoop organisatie kijken. Alle documenten moeten natuurlijk op voorhand geregeld worden. Met Trump als nieuwe president merk ik dat een ESTA voor Amerika moeilijker te verkrijgen is, vroeger was dat geregeld op vijf minuten, nu kan het wel drie dagen duren.’ Om met een gerust en voorbereid hart te vertrekken, kan je dus maar beter een cruisespecialist onder de arm nemen.

Cruiseschepen zijn ook steeds betaalbaarder en trekken een jonger publiek aan.
Nadia: ‘Sommige cruiseschepen zijn ware party-boten, daar heb je dancings, avonturenparcours, zwemparadijzen, … Voor iedere leeftijd bestaat het juiste schip met de ideale vakantiebestemming.’
Dus wie weet is cruisen wel iets voor jou?  Voor meer info http://www.cruisemarkt.be/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *