Atheneum Eureka breidt uit met tipi-klas

tipi 2

Als groene school maakt het atheneum regelmatig gebruik van buitenklassen. Deze manier van lesgeven biedt aan jongeren de mogelijkheid om zich eens af te wenden van prestatie en terug te keren naar de rust van de natuur. Bovendien werkt deze verruiming van het klaslokaal inspirerend en bevorderend voor de leerprestaties.

“Leerkrachten levensbeschouwelijke vakken maar ook andere leerkrachten reserveren de buitenklassen graag op mooie dagen.”, zegt directeur Ilse Coucke, “We breiden deze optie nu uit met een tipi-klas waarin een unieke klassfeer gecreëerd kan worden.” De leerlingen reageren alvast nieuwsgierig en enthousiast.

 

One thought on “Atheneum Eureka breidt uit met tipi-klas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *