Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Zeeweg Zuid (17.02.2017 – 21.05 uur) Tijdens patrouille ziet ploeg Kouter een personenwagen staan op het domein van kasteel d’Aertrijke, en dit tussen het kasteel en de vijver. Naast de wagen staan twee mannen (M.V., °1996 uit Zedelgem en G.M., °1995 uit Zedelgem) in het donker. Bij fouille van de wagen wordt een hoeveelheid cannabis aangetroffen. Dit wordt in beslag genomen voor vernietiging. PV opgesteld.
Ruddervoordestraat (18.02.2017 – 00.40-1.30 uur) – Alcoholcontrole – 14 voertuigen gecontroleerd, 14 ademtesten afgenomen, allen safe.
Vredelaan (18.02.2017 – 3 uur) Tijdens patrouille treft ploeg Kouter een personenwagen aan die met open deuren geparkeerd staat langs de kant van de weg (net voorbij het kruispunt met de Molenstraat). Bestuurster (M.B., vrouw, °1994 uit Kortrijk) probeert passagier (H.G., vrouw, °1992 uit Roeselare), die zich te slapen heeft gelegd in de berm, terug in de wagen te krijgen om haar naar huis te brengen. H.G is in die mate dronken dat ze niet meer in de mogelijkheid verkeert om op een veilige manier naar huis gebracht te worden. Ze wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel.
Vredelaan (19.02.2017 – 8.05 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (D.J., man, °1987 uit Ieper) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *