Twee kandidaten Prins Carnaval Derde Leeftijd in Torhout

Met Gabriël Tanghe en Ronny Boussauw presenteren zich ook twee kandidaten Prins Carnaval Derde Leeftijd in Torhout.

IMG_2649

Gabriël Tanghe (67) is de uittredende Prins Carnaval Derde Leeftijd van Torhout. Hij is lid van de Orde van de Sparrestede en rekent op stemmen van carnavalisten. Zelf verstuurde hij ook een pak uitnodigingen.
Uitdager Ronny Boussauw (66) neemt voor het eerst deel aan de prinsenverkiezing voor de derde leeftijd. Vroeger nam hij wel nog deel aan de gewone prinsenverkiezing. Hij is lid van de Orde van de Bourgondiërs en rekent op die aanhang om de titel binnen te halen.
De verkiezing vindt plaats op dinsdag 28 februari in de Mast. Deuren open om 13 uur, stemmen kan tussen 14 en 16 uur. Tegen 17 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *