Sigarenontbijt bij the Woodland Cigar Club

Valerie Dick en Tom Tesch mogen zich ondertussen al anderhalf jaar eigenaars en uitbaters van Café Feestzaal Rozeveld noemen. Uiteraard werden daarbij nieuwe accenten gelegd. Een van die nieuwe activiteiten was de opstart van een sigarenclub: The Woodland Cigar Club (WCC).

IMG_2942

“We zijn tevreden uitbaters”, geeft Tom mee. “Het is een toffe buurt, we baatten graag de café uit en veel van onze klanten zijn vrienden geworden.”
Maar we wilden het hebben over de sigarenclub. “Eigenlijk is dat een online  platform voor de sigarenliefhebbers van het Houtland. Initiatiefnemers waren Elewaut Gelaude die voorzitter is van de club, Kurt Deschacht en mezelf. De bedoeling is om sigarenliefhebbers samen te brengen en info over sigaren te delen met elkaar. Elk jaar organiseren we ook twee activiteiten: in de zomer is dat een grote activiteit, een barbecue met sigaren en in de winter is dat een kleinere activiteit.”
“Dat werd dus Breakfast at Valerie’s. Voor 35 euro kon je op zondag 19 februari een stevig ontbijt met spek en ei achter de kiezen steken, met aperitief en keuze tussen een Cubaanse of niet-Cubaanse sigaar. Op de bbq begonnen we met aperitief en eindigden we met koffie, nu was het omgekeerd. We willen dus events organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn. Er moet wel vooraf worden ingeschreven want het is een privéclub. Kurt verkoopt trouwens ook sigaren.”
The Woodland Cigar Club telt op dit ogenblik een zeventigtal leden. Wie interesse heeft kan surfen naar https://www.facebook.com/WoodlandCigarClub/

cigarclub.jpg
IMG_2941.jpg
IMG_2944.jpg
IMG_2945.jpg
IMG_2946.jpg
IMG_2947.jpg
cigarclub.jpg
IMG_2941.jpg
IMG_2944.jpg
IMG_2945.jpg
IMG_2946.jpg
IMG_2947.jpg

(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *