Gratis proefsessie andulatietherapie op 5 maart!

andulatie

Kinesist Dirk Verhelst meldt dat er ter gelegenheid van de Verloren Kosttocht op 5 maart bij hem een gratis proefsessie plaats vindt van de andulatietherapie. Dit tussen 8 en 12 en 13 en 17 uur.
“Andulatie is een natuurlijke methode voor pijnbestrijding, het resultaat van buitenlands en Vlaams wetenschappelijk onderzoek”, verduidelijkt Dirk. “Tijdens een sessie ervaart de patiënt infraroodwarmte en masserende trillingen doorheen het lichaam. De massage gebeurt via de onderste ledematen en in een rugvriendelijke houding. Andulatie verzacht de pijn maar geneest de ziekte niet. Werkzaam bij: chronische lage rugpijn, osteoporose of botontkalking, menopauze, lage minerale botdensiteit, pijnlijke gewrichten, zwakkere en pijnlijke spieren en neurologische aandoeningen.”

IMG_1363

Kinesist Dirk Verhelst
Aartrijkestraat 34
8820 Torhout
0476 24 66 95
info@kinesistdirkverhelst.be
http://www.kinesistdirkverhelst.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *