Jeugdprins, -prinsesverkiezing en kindercarnaval op 1 maart!

IMG_0630

Op woensdagmiddag 1 maart 2017 zijn kinderen tussen de 2,5 en 12 jaar welkom in Club de B voor een heus Kindercarnaval. Circus Hoetchatcha voert tussen 14u en 16u de show ‘Het Grote Minicircus’ waarbij het tweede deel in het teken van de Jeugdprins- en Prinsesverkiezingen staat. Aan de hand van ludieke opdrachtjes en trucjes zullen de gelukkigen aan het eind van de show gekozen worden door het Circus en enkele andere juryleden (waaronder de nieuwe Prins Carnaval 2017).

IMG_0634

Enkel kinderen tussen 6 en 12 die of in Torhout geboren zijn, wonen, naar school gaan of bij een Torhoutse vereniging aangesloten zijn, kunnen zich kandidaatstellen. (Uiteraard zijn de carnavalskapoenen die niet wensen verkozen te worden ook welkom). De Jeugdprins en -Prinses zullen tijdens de stoet op zondag 12 maart 2017 op de Prinsenwagen mogen plaatsnemen. En ook een tiental kinderen die niet verkozen werden maar wel aanwezig waren op het Kindercarnaval, krijgen de kans om met een huifkar vooraan in de stoet mee te paraderen.

IMG_0666

(Winnaars van vorig jaar)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *