Open jij een pop-up zaak in Kasteel Ravenhof?

Stad Torhout verleent tot drie concessies voor pop-up gebruik in Kasteel Ravenhof onder de naam Santeboetiek.

IMG_2969

De stad heeft met dit project als doelstelling het nuttig gebruiken van leegstaande gebouwen en het ondersteunen van de lokale economie.
Gezien de rustigere tijden in het Museum van Torhouts aardewerk gedurende de maanden juli en augustus, werd beslist concessies uit te schrijven voor 1,2 of 3 pop-up zaken in het Kasteel Ravenhof (benedenverdieping). Het museum blijft die hele periode normaal open. Het is de bedoeling dat er tijdens de zomer kan genoten worden van het prachtige kasteel met bijhorend park. Het geheel lrijgt de naam Santeboetiek.
Concreet is er plaats voor 1 horecazaak, voornamelijk gericht op drankjes en beperkt qua voeding, en twee boutiques/vintage winkeltjes. Uiteraard is er plaats voor andere creatieve ideeën. De zaken krijgen elk een ruimte toegewezen op de gelijkvloers van het kasteel, de horecazaak krijgt er het terras bij. Er zal gewerkt worden met een fixed price voor elektriciteit en water en een symbolische vergoeding die de huur dekt. De stad zorgt voor het maken van de nodige promotie en ondersteunt het geheel met enkele kleinschalige evenementjes.
Wat moet je doen om in aanmerking te komen?
Stuur voor 14 april 2017 een e-mail naar santeboetiek@torhout.be, met een kort businessplan (een duidelijke omschrijving van wat je precies wenst te ondernemen) én een gefundeerde motivatie (waarom moet jij die kans krijgen?). Een jury beslist aan wie de pop-ups worden toegekend.
Meer info:
Thibaut Robyn
050 22 11 22
santeboetiek@torhout.be
www.torhout.be/santeboetiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *