Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Nieuwstraat (24/02/2017 – 8.23 uur) Een ploeg van de lokale politie Kouter spreekt drie jongeren aan die uit één van de vrij toegankelijke garageboxen komen. Ze stellen een duidelijke marihuanageur vast. Tijdens de fouille treffen ze marihuana, een cruncher en een weegschaaltje aan. Er wordt een PV opgemaakt.
Zwevezelestraat (24/02/2017 – 11.50 uur) Het voertuig van D.D. (man, °1958 uit Torhout) wordt aangereden langsheen de Zwevezelestraat door een onbekende bestuurder in een donkerblauw voertuig. Na de aanrijding neemt de bestuurder de vlucht.
Oostendestraat (24/02/2017 – 12.10 uur) M.D. (vrouw, °1988 uit Ichtegem) rijdt achteruit de parking af wanneer ze plots wordt aangereden door een voertuig dat op het fietspad van de Oostendestraat richting Torhout rijdt. Na de aanrijding rijdt de onbekende chauffeur gewoon verder via het fietspad. Het voertuig van M.D. is achteraan beschadigd door de aanrijding.
Hofstraat (24/02/2017 – 16.15 uur) Een 14-jarige jongen uit Koekelare stopt een doosje tic-tacs ter waarde van 2.06 EUR in zijn jaszak en passeert de kassa zonder te betalen. Hij wordt gevat en de politie wordt er bij gehaald. Er wordt een PV opgemaakt.
Berkenstraat (24/02/2017 – 20.04 uur) M.F. (man, °1975 uit Torhout) wordt door een ploeg van de lokale politie Kouter uit het verkeer gehaald. Bij controle kan hij geen rijbewijs voorleggen. De geldigheidsdatum van het verzekeringsbewijs van het voertuig is ook verstreken. Daarnaast merkt de ploeg een duidelijke alcoholgeur op. M.F. legt een ademtest positief af. Zijn voertuig wordt getakeld. Een takelwagen komt ter plaatse.
Groenhovestraat (25/02/2017 – 4.20 uur) Bij controle legt T.L. (man, °1986) een ademtest positief af. Zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *