Torhoutenaren nemen deel aan Oxfam Peacewalker

Op zaterdag 29 april neemt de Torhoutse-Vilvoordse ploeg ‘W.A.L.K. 2 Peace’ deel aan de Oxfam Peacewalker die dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd in de Westhoek.

DSC_0003

“Wij – Bart Perdieus, Hilde Grillet Herman De Backer en Johan Teerlinck – zullen elk 42 km stappen ten voordele van Oxfam-Solidariteit in het historische decor van de Westhoek waar honderd jaar geleden zoveel oorlog heeft gewoed. We passeren daarbij o.a. de Kemmelberg en de indrukwekkende Menenpoort in Ieper.”

“Deze inspanning dienen wij, samen met talloze andere ploegen, te leveren in maximaal 10 uur wat gezien de afstand en het terrein – Kemmelberg! – geen hapklare brok is. Wij trainen hiervoor dan ook al enkele weken.”
“Met dit bericht doen wij een warme oproep om – via ons team – mee het verschil te maken voor mensen in voormalige oorlogsgebieden. Oxfam start er water- en landbouwprogramma’s op zodat mensen ter plaatse de economie terug kunnen opbouwen. Waterputten bijvoorbeeld kunnen worden aangelegd dankzij dit project . Wij als Torhoutse-Vilvoordse ploeg willen hier ons steentje toe bijdragen. Pas wanneer wij minstens 750 euro verzameld hebben, mogen wij daadwerkelijk starten!”
Via onderstaande link kan je onze teampagina bezoeken, alsook een bijdrage leveren aan het goede doel.

https://peacewalker.oxfamsol.be/nl/edities/oxfam-peacewalker-2017/walk-2-peace

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *