Tweede inzamelnamiddag Scouts Robrecht van Bethune op 2 april

Scouts Robrecht van Bethune (stad) bestaat in 2018 zestig jaar. De leiding wil niet alleen uitpakken met een stevig feest maar ook een tentoonstelling organiseren van wat geweest is.

welpen1992lloppem

Welpenweekend in Loppem in 1972

Pieter Loaugie wil via deze weg nogmaals een oproep doen om zeker de 2de inzamelnamiddag (zaterdagnamiddag 1 april, van 14u-17) met stip in jullie agenda te noteren. Iedereen kan dan terecht in de Bruggestraat (ongeveer naast het voetbalveld de Velodroom)

“We zijn dringend op zoek naar (nog meer):
– authentieke of digitale documenten, meer bepaald: patati patata’s(!), kampboekjes(!), verslagen, affiches fuiven etc.
– (kamp)foto’s of dia’s die jullie ongetwijfeld nog wel ergens liggen hebben van eind de jaren ’60, ’70, ’80, ‘90,…
– leuke (kamp)anekdotes, wistjedatjes etc.
Dit alles kunnen jullie steeds op de Facebookpagina ’60 jaar SCOUTS RVB’ posten of via e-mail (rvb60@scoutsstadtorhout.be) aan ons bezorgen.

Documentatie en beeldmateriaal dat aangebracht wordt tijdens de inzamelnamiddag, wordt sowieso achtergelaten ter verwerking en nadien terugbezorgd. Jullie hebben ook de keuze om dit te ‘schenken’ aan het Scoutsarchief dat integraal opgenomen zal worden in het Stadsarchief van Torhout. Het kan nadien nog steeds geraadpleegd worden. Tijdens de jubileumviering anno 2018 zal er een groot deel van dit archief tentoongesteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *