Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Edewallestraat
(28.03.2017 – 19.15 uur) Aanrijding tussen personenwagen (bestuurd door WD., man, °1993 uit Torhout) en twee fietsers (S.S., man, °1995 uit Hooglede en J.S., man, °1992 uit Hooglede) ter hoogte van het kruispunt met de Strepestraat. Beide fietsers komen ten val door de aanrijding en worden gewond (J.S. is zwaar gewond) overgebracht naar respectievelijk het Sint-Rembertziekenhuis Torhout en het AZ Sint-Jansziekenhuis Brugge.
Kortemarkstraat (28.03.2017 – 20 uur) Fietser (T.J., man, °1986 uit Torhout) is onwel geworden en gevallen, geen andere voertuigen bij betrokken. Hij wordt licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis Torhout.
Rijselstraat (28.03.2017 – 22.50 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen die in het midden van de baan rijdt. Bestuurster (A.C., vrouw, °1970 uit Torhout) is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, haar rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Sneppestraat (28.03.2017 – 23.40 uur) A.C. (zie hierboven) is ondanks de intrekking van haar rijbewijs toch met haar wagen weggereden. Ze legt opnieuw een positieve ademtest af, parket wordt verwittigd, haar wagen wordt geïmmobiliseerd voor 15 dagen.
Oostendestraat (29.03.2017 – 8.30 uur) Onbekende(n) hebben ingebroken in handelszaak door aan de achterzijde van het gebouw via de houten tuinafsluiting op het plat dak te klimmen. Daar pramen ze op het eerste verdiep een venster open en dringen zo het gebouw binnen. De zaak werd volledig doorzocht, er werden haarverzorgingsproducten, haarverzorgingstoestellen, een computer, een Ipad en een Nespressomachine gestolen. Labo Federale Gerechtelijke Politie ter plaatse sporenonderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *