Win 250 euro in Origin’O Torhout!

  IMG_3229

Origin’O Torhout blaast dit jaar 9 kaarsjes uit. “We zijn in die voorbije jaren uitgegroeid tot een buurtwinkel waar bio centraal staat en met klantvriendelijkheid als uithangbord”, zegt zaakvoerder Guy Thorrez.

IMG_2804

“Om onze verjaardag te vieren, zetten we onze klanten in de bloemetjes: 4 weken lang vallen er elke week een aantal cadeaubons te winnen en kan je via een schiftingsvraag de hoofdprijs van 250 euro aan cadeaubons winnen. De actie loopt over de maand mei, met afsluiter de laatste dag van mei. Op 1 juni wordt de winnaar dan bekend gemaakt , dit is onze verjaardag.”

IMG_2818

 

 

One thought on “Win 250 euro in Origin’O Torhout!”

  1. Zou leuk zijn op 1 juni te horen dat ik eens een prijs in mijn leven zou winnen een troostprijs omdat ik in die week een zware operatie moet ondergaan waarvan 7 weken revalidatie in wenduine , hersteloord meschien toch eens met iets een goed resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *