Gebroeders Malisse en Kimmer Coppejans spelen in TC De Koddaert op 30 april

Volgende zondag 30 april speelt de nationale ploeg heren 1 van TC De Koddaert (www.tcdekoddaert.be) thuis interclub. Dit is op de terreinen in de Schoolstraat 12, Torhout (Wijnendale).

 Road2Wimbledon_3372

Een nationale ploeg heren 1 is uniek in West-Vlaanderen (aan Waalse kant en in Limburg zijn de meeste ploegen).  Door een dergelijke ploeg samen te stellen met de beste (of de betere) Vlaamse spelers kunnen wij toptennis op internationaal niveau gratis aanbieden aan de tennisliefhebbers van de streek.  Vandaar een oproep om zoveel mogelijk mensen volgende zondag naar Wijnendale te laten komen.

De wedstrijden beginnen om 11 uur met Xavier Malisse.   Later spelen Kimmer Coppejans (net terug uit China), Niels Dessein, Olivier Malisse (dubbelt met zijn broer), Jonas Merckx, Eduardo Peralta en Louis Cant.
Een gezellige dag met toptennis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *