Arnoud Raskin op 18 mei in Garage Muylaert

Unizo, de Raad voor Lokale Economie en Stad Torhout nodigen zelfstandigen, handelaars, winkeliers en ondernemers uit de regio uit naar aanleiding van een uniek gastspreker met de mogelijkheid tot netwerken achteraf in Garage Muylaert, Bruggestraat 115, in Torhout.

IMG_5159

Gastspreker van dienst is Arnoud Raskin, stichter van Mobile School en StreetWize. Hij legt uit hoe twintig jaar werken met straatkinderen hem in de eerste plaats oog leerde hebben voor opportuniteiten om positieve impact te creëren. Door zich open te stellen voor de vaardigheden van de straat, kunnen nieuwe kansen zich aanbieden.

Het programma vangt aan om 19 uur: eerst is het aan de gastspreker, daarna aan Tom Dekoninck (voorzitter Unizo), Joost Vanhaerents (voorzitter Raad voor Lokale Economie) en uiteindelijk Kristof Audenaert ( burgemeester en schepen lokale economie). Achteraf wordt een verzorgde netwerkreceptie met drank en hapjes voorzien.
Prijs: 25 euro per persoon, tot 23 uur drank inbegrepen.
Meer informatie en inschrijven op www.rvle-unizo-torhout.Be, inschrijven tot 14 mei.
Meer informatie over de gastspreker op www.streetwize.be.www.streetwize.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *