De warme zomer van TC De Koddaert

TC De Koddaert kan terugblikken op een stevig outdoor seizoen. Van de 26 interclubploegen stootten er dertien door naar de eindronde!

Dames vier (Astrid Sabot, Julie Loose, Amber Loose en Fleur Tack) haalden de Belgische interclubfinale maar verloren van Boneput. Dames 2 (Heike Decuypere, Orphelia Amelynck, Aurelie Coene en Nelleke Cloet), Dames 5 (Lisa Bintein, Laura Buffel, Maite Lefebvre en Camille Coene) en dames derde nationale (Magalie Vanlandegem, Gally de Wael, Fran Mattheus en Jente Smit; reserven: Lore Delille, Patty Vanacker en Katrien De Craemer) bereikten de kwartfinales. Heren vierde nationale (Gauthier Thierens, Loïc Hustinx, Beau Vanhoutte, Kenny Pieters, Tim de Cock, Pieter-Jan Van Hautte en Cedric Dhaene) stootten door naar de achtste finales. Bij de jeugd werden de meisjes 14  en de meisjes 12 West-Vlaams kampioen. Individueel is het vooral Astrid Sabot (C 15/2) die sterk scoort: ze werd West-Vlaams kampioen en speelde de nationale eindronde in Tienen. “Goed scoren in de breedte, blijft ons doel”, zegt Patty Vanacker. “Zo zijn we heel tevreden dat zeer veel leden van onze club deelnamen aan de tornooien van de Volvo Tour. Ook de recreant heeft hier zijn plaats. Zo stellen we vast dat er deze winter heel wat nieuwelingen instappen in de formule van Start to Tennis. Als je er ook nog  activiteiten als Road to Wimbledon aan toevoegt dan mag je besluiten dat het een drukke, zelfs warme zomer werd voor TC De Koddaert.”

DSCN1601

Dames vier met v.l.n.r.: Astrid Sabot, Julie Loose, Amber Loose en Fleur Tack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *