Geen Memorial Georges Verplancke meer

VK Eendracht Koddaert moet helaas de Memorial Georges Verplancke opdoeken. Dat is het voorbereidingstornooi voor amateurvoetbalploegen, het vroegere Rozeveldtornooi, dat op het Rozeveld wordt betwist.

IMG_6783

Tornooidirecteur Peter Verplancke: “Tot mijn grootste spijt, en moet bloedend hart, moet ik jullie melden dat we met VK Eendracht Koddaert dit jaar geen tornooi “Memorial Georges Verplancke” organiseren.” Ik wil alle ploegen bedanken voor tien mooie jaren waarbij we enorm veel prachtige momenten hebben beleefd. Ik wens iedereen veel succes in het nieuwe seizoen en hoop dat jullie een waardig alternatief vinden als voorbereiding.”

Zoektocht naar nieuwe spelers

” Wel blijven we verder uitkijken naar nieuwe spelers om alsnog het nieuwe seizoen aan te vatten. Wie interesse heeft neemt zo snel mogelijk contact op met Jeroen Deblauwe: blauwtje0078@hotmail.com of 0486 32 47 75.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *