Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Kortemarkstraat (14.05.2017 – 16.40 uur) A.Z. (man, °1985 uit Torhout) zorgt voor moeilijkheden in de straat en gedraagt zich agressief. Hij is dronken, wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Oostendestraat (14.05.2017 – 20.45 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen die op het kruispunt met de Karel de Ghelderelaan begint te claxonneren zonder reden. Bestuurder (T.D., man, °1995 uit Torhout) is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
Gitsstraat (14.05.2017 – 21.50 uur) Onbekende(n) hebben ingebroken in woning door het ruitje van de keukendeur in te slaan. De woning werd doorzocht, er werden een laptop en een luchtkarabijn gestolen. Labo Federaal Gerechtelijk Parket ter plaatse voor sporenonderzoek.
Bruggestraat (15.05.2017 – 16.05 uur) Melding van brandje in de groenzone tussen de 2 rijstroken tegenover de school. Brandweer ter plaatse. Brandje is ontstaan door een sigaret die tussen de beplanting werd gegooid waarbij de turf rond de beplanting vuur heeft gevat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *