Feest in ’t Groen op 21 mei in het Ravenhofpark

Op zondag 21 mei is er feest in het vernieuwde Ravenhofpark. Dan wordt het vernieuwde park niet alleen officieel geopend maar is er ook Feest in ’t Groen.

IMG_9672

(Foto 2016: Ourtheplein)

Kom naar Feest in ‘t Groen, een totaalspektakel waar jong en oud zich kan laten verbazen. Geniet in het park van muziekoptredens, straattheater of een drankje aan de bar. Ontdek de kabouterwereld en laat je rondleiden door een vertelkabouter. Ontdek de avonturier in jezelf en verken het park tot in de hoogste boomtoppen of vergaap je aan de bloemenpracht van de tentoonstelling ‘Florist ontmoet Museum’.

feest2017

PROGRAMMA
14 tot 18 uur doorlopend:

IMG_9710

open bar i.s.m. Tordale
springkasteel
straattheater
muziekoptredens i.s.m. Spi’Riet
animatie
avontuurlijk boomklimmen
kindergrime
gezellige markt
imker met bijenvertelsels
florist ontmoet museum
voorleesmomenten met Sylvia Vanden Heede, Vos en Haas

IMG_5644

15 uur: officiële heropening van het vernieuwde park en prijsuitreiking kleurwedstrijd

Florist ontmoet Museum
Topflorist Olivier Petillion tovert het museum om tot een waar bloemenparadijs waar jong en oud van kunnen genieten. Ontdek onder andere het imposante tuinstuk in de gobelinzaal die volledig in de romantische sfeer van de ruimte past, terwijl het statische van het Torhoutse en Vlaamse aardewerk in dialoog gaat met de prachtige bloemen. Kom dus tijdens Feest in ‘t Groen op 21 mei zeker ook eens langs in het Ravenhof. De tentoonstelling ‘Florist ontmoet Museum’ loopt tot 28 mei en is de hele week gratis te bezoeken van 13.30 tot 17.30 (zaterdag vanaf 14.30 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *